Flow at Work

Beleef een magisch avontuur

Naast haar activiteiten als wandelcoach voor individuen en teams werkt Wendy Winkelman ook als life-coach voor het bedrijfsleven. Met ‘Flow at Work’ leer, ontdek en ervaar je de magie van werken in een Flow!

Wie kent niet het gevoel van helemaal in iets opgaan? Je vergeet de tijd, je bent super geconcentreerd, je voelt je alsof je boven jezelf uitstijgt, je weet dat je een goede prestatie levert. Dat is de Flow die we je meer willen laten ervaren op je werk.


Flow doet zich meestal voor wanneer iemand een duidelijk doel voor ogen heeft, wanneer hij een activiteit verricht die onmiddellijke feedback verschaft, en wanneer hij zijn capaciteiten volledig moet inzetten voor een uitdaging die net niet te groot is. Iemand die in Flow is, is zeer geconcentreerd bezig, laat zich niet afleiden en ervaart een volledige betrokkenheid. Het is juist dat er-volledig-in-opgaan, het moment zelf optimaal beleven, waardoor iemand achteraf zegt dat Flow een Magische ervaring is!


LEER verschillende theorieën en methodes die bijdragen aan jouw Flow en hoe je deze kunt toepassen in jouw werk. ONTDEK jouw persoonlijke voorwaarden voor Flow maar ook jouw kwaliteiten, drijfveren, talenten en missie! ERVAAR de magie en het plezier van het werken in een Flow!

Heb je belangstelling voor het aangaan van dit avontuur neem dan contact op met Wendy Winkelman.

Main menu

Coaching

Flow at Work