Mind-step actueel

Mind-step stapt de modewereld in, ga je mee?

Op een zomerdag ergens in 2011 ging ik voor Mindstep naar een workshop waar ik zoals altijd leuke, nieuwe mensen ontmoette. Maar nog nooit vroeg iemand mij, mag ik een foto van je maken met het commentaar "het is zo mooi als vrouwen hun rondingen durven laten zien" en " je kleedt je goed". Ik was positief verrast door haar subtiele directheid en raakte met haar, Glancy van Elst, in gesprek. We ontdekten vele raakvlakken in ons werk en spraken uit dat het leuk zou zijn eens samen te werken.

En dat moment is nu gekomen door een gezamenlijke workshop te organiseren vanuit onze bedrijven Mindstep ( www.mind-step.nl ) en Dresscoach ( www.dresscoach.nl ). Ik heb Glancy destijds zelf ingehuurd om mijn garderobe na de geboorte van Rick op orde te krijgen. Ik kan je zeggen dat ik daar nog dagelijks veel plezier en financieel voordeel van heb. Nooit meer gedoe 's ochtends voor de kast met wat moet ik aan, een duidelijk beeld van waar je tijdens het shoppen wel en niet mee het pashok in moet gaan en niet te vergeten de complimenten die ik nog elke dag krijg over mijn kledingkeuze. Een leuke ervaring die ik graag wil delen met jou!

Uiteraard is je kleding een afspiegeling van wie je bent en wat je wilt uitstralen en dat is dan ook een vraag die ik regelmatig stel aan mijn klanten. Vaak merk ik dat een concreet beeld hiervan ontbreekt en ik wil ik je dat graag laten ontdekken en ervaren. Wie ben je en wat wil je uitstralen en uiteraard wordt dat door Glancy verder aangevuld met concrete tips en een persoonlijk stijladvies.

Onze primeur van deze workshop houden we op zondag 24 maart van 10.30-16.00 in de Glazen ruimte in Maarssen (gratis parkeren) en we zullen je laten ontdekken hoe ook jij weet wat je uit wilt stralen, hoe je dat doet met de juiste kleding en het ook nog een besparing in je portemonnee oplevert. Ook niet onbelangrijk in deze tijd van recessie en bezuinigingen.
Uiteraard zijn er kosten aan deze workshop verbonden. Voor deze primeur geldt een aanbiedingsprijs van EUR 125,- inclusief koffie, lunch en afsluitende borrel.
Voor de andere data dit jaar zal een commerciƫle prijs gevraagd worden dus wees er snel bij. De groep zal uit maximaal 12 deelnemers bestaan. Aanmelden kan middels een berichtje of een belletje.

Ik zou het erg leuk vinden als je erbij bent de 24e,

Warme groet,
Wendy

06-43206139
wendy@mind-step.nl

Main menu

Werkwijze